Na čom sa smejú študenti

Zhovárajú sa dve prváčky: "Včera cestou zo školy na internát ma prenasledoval ten vysoký tretiak…" "A ako to dopadlo?" "Nedohonil ma, išiel naschvál pomaly, chrapúň."
Počet zobrazení: 1257

Zhovárajú sa dve prváčky: "Včera cestou zo školy na internát ma prenasledoval ten vysoký tretiak…" "A ako to dopadlo?" "Nedohonil ma, išiel naschvál pomaly, chrapúň."

"Manželstvo je pokojný prístav, kde sa zídu dve loďky života," recituje básnik. "Ježiši, ak je to tak, ja som potom asi trafil na bojovú loď," vraví starší ženatý pán.

Viete, prečo nosia matfyzáci kockované košele? Keď ich má žena poškrabkať, stačí ak zadajú súradnice.

Vyjde toreador z metra a vidí, ako z mrakodrapu padá decko. José sa rozbehne, ľudia sa zastavujú, kričia, povzbudzujú, tlieskajú. José dobehne k domu a keď je decko už vo výške druhého poschodia, roztiahne pod ním ruky, zamáva pod ním plachtou a zrúkne: Olééé!

Včasné studené ráno. Rybár stojí po kolená vo vode s udicou. Druhý ide okolo: "Už dlho chytáš?" "Uhmmm." "A berú rybky, berú?" "Uhmmm!" "A koľko si už chytil?" Rybár vo vode vypľuje čosi do dlane a hovorí: "Neotravuj! Nevidíš, že hrejem červíky?" Žena vraví mužovi v posteli: "Ty budeš určite anesteziológ." "Áno, ako si to poznala?" "Lebo nič necítim."

Muž sa jedného dňa vráti prv ako obvykle a očividne rozladený. Zaľahne k manželke, začne ju hladkať a počuje: "Daj s tým pokoj! Veď vieš, že teraz nemôžem!" "Čo ste sa dnes všetky na mňa dohodli, či čo?"

Lekár sa pýta pacienta: "Kedy ste prestali piť?" "Keď som začal vidieť svokru dvojmo."

Prečo ste prišli o dve hodiny neskôr do práce? Veď včera ste mi povedali, aby som si noviny prečítal doma.

Čo dostaneme, keď odstránime z Windowsu všetky chyby? Prázdny harddisk.

Prečo Pán Boh stvoril ako prvého muža? Lebo vždy sa začína od nuly.

(z časopisu študentov FEI STU - OkO)

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984