vytrhnuté z internetu

Ešte v nedávnej minulosti to bola iba sadistická fikcia, napríklad v románe Stephena Kinga Muž na úteku, ale dnes je to už skutočnosť. Na poľovačke na človeka sa budú môcť zúčastniť všetci tí, čo si na internete nájdu adresu www.RealiyRun.com. Prvý hon sa začne 1. augusta 2000 v Berlíne. Lovená osoba sa bude musieť dokázať skryť 24 hodín denne počas 24 dní, jej lovcom bude vojak bojovej elitnej jednotky.
Počet zobrazení: 1330

Ešte v nedávnej minulosti to bola iba sadistická fikcia, napríklad v románe Stephena Kinga Muž na úteku, ale dnes je to už skutočnosť. Na poľovačke na človeka sa budú môcť zúčastniť všetci tí, čo si na internete nájdu adresu www.RealiyRun.com. Prvý hon sa začne 1. augusta 2000 v Berlíne. Lovená osoba sa bude musieť dokázať skryť 24 hodín denne počas 24 dní, jej lovcom bude vojak bojovej elitnej jednotky. Aby to lovený nemal také ľahké, bude musieť aspoň raz za 24 hodín splniť takú úlohu, ktorá ho donúti objaviť sa na verejnosti. Bude musieť neustále pri sebe nosiť mikrofón, takže surferi po internete budú môcť nepretržite počuť, čo robí. Je nepochybné, že dobrovoľná korisť sa vystaví mimoriadne veľkému stresu, ktorému dokáže odolať iba úplne zdravý človek.

Zábavu môžete poskytnúť iným nielen účasťou na šialenej hre pre nudiacich sa surferov. Ak sa sám považujete za nudného a chcete sa stať zábavnou hviezdou spoločnosti, rady ako nato nájdete na adrese www.dullmen.com.

Ak sa chcete dozvedieť o niečom vážnom, ba hrozivom pre každého z nás, nájdite si adresu www.interacademies.net /intracad/ tokyo2000.nsf/ all/home. V Tokiu sa konala medzinárodná vedecká konferencia o možnostiach prežitia ľudstva v 21. storočí. Globálnych problémov ľudstva je neúrekom: nielen zabezpečenie dostatku potravín, ale aj skoré ohrozenie značnej časti svetových veľkomiest nedostatkom pitnej vody, nezadržateľný rast znečistenia životného prostredia, či iné faktory, ktoré ohrozujú zdravie ľudstva.

Medzi súčasnými módnymi odtučňovacími diétami je priam hitom tzv. oddelená strava. Presnejšie informácie o tejto diéte môžete nájsť na webovskej stránke www.doktorka.cz. Hoci sa tento sajt zaoberá zdravotníckou problematikou, obsahuje varovanie (ako všetky sajty tohto druhu), že rady na tejto webovskej stránke sú iba informáciami, a nie pokynmi ako sa liečiť, takže o ich použití sa treba poradiť s lekárom.

Ak by ste chceli vedieť, ako funguje mozog, ktoré časti mozgu riadia čítanie, písanie, správanie, či pamäť, prejdite na internetovskú adresu www.brainconnection.com. Informácie ako funguje, či by mal fungovať váš mozog, sú doplnené aj názornými ilustráciami.

Napriek všetkému, čo sa na svetovej politickej scéne dialo či deje, obsah niektorých periodík má charakter uhorkovej sezóny. Jenou z týchto niekoľkoročných uhorkových tém je otázka, či sa kozmonauti vo vesmíre venovali sexu. O tom, čo sa údajne dialo na sovietskych vesmírnych staniciach, možno nájsť informácie na adrese www.deepdisc.com/space1999/archive/08.html, kde sa oceňuje najmä uvedomelosť sovietskej kozmonautky Svetlany Savickej. Pravda, venovať sa tejto činnosti v bezváhovom stave nie je až také jednoduché. Istý francúzsky publicista, ktorý sa vyhlasuje za popularizátora vedeckých poznatkov, údajne získal americký materiál o potrebných pomôckach, ktorý možno nájsť na adrese www.phillynews.com /daily_news/2000/Feb/24/national/Ssex24.htm. Samozrejme, americký úrad NASA pravosť tohto materiálu jednoznačne poprel.

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984