Stalo sa

V delegácii slovenského premiéra v USA parlament oficiálne delegoval iba troch poslancov, pričom ďalším dvom - Gabrielovi Palackovi a Petrovi Weissovi - platil pobyt vo Washingtone Mikuláš Dzurinda z osobnej rezervy predsedu vlády. A nie je to úplne jedno, z ktorého vrecka to nám, občanom napokon vytiahnu?
Počet zobrazení: 1393

Prvá krava, ktorú s nákazou BSE objavili v Českej republike, pochádza z poľnohospodárskeho družstva v Dušejove v okrese Jihlava a vraj sa volala Milka. Ja len dúfam, že ju neoznačili za nakazenú iba preto, že bola trochu fialová.

Predseda Demokratickej strany Ľudovít Kaník pochválil HZDS-ĽS za to, že zmenilo kurz, čo značí pozitívny trend prihlásenia sa k myšlienkam európskeho integračného procesu a na druhej strane ostrej kritike podrobil počínanie vlády. Možnože mu je hnutie sympatické aj preto, že má v názve ich značku, čo by mohlo byť výhodou pri eventuálnom povolebnom spojení.

Podľa Vladimíra Mečiara sa lustračné hodnotenia nerobili poctivo a bývalí agenti ŠtB sú aj v súčasnej vláde, parlamente a v rezorte vnútra. Verím, že pán "doktor" určite veľmi dobre vie, o čom hovorí.

Béla Bugár kritizoval KDH, že jedna strana, ktorá začala s "veľkým treskom", si nemôže vynútiť predradenie svojich návrhov a treba si uvedomiť, či sú dôležitejšie stranícke návrhy, alebo záujmy štátu. To je ono! Kritika a sebakritika v jednom!

Premiér Mikuláš Dzurinda na rokovaní s ukrajinským prezidentom Leonidom Kučmom zdôraznil, že Slovensko má eminentný záujem o demokratický vývoj na Ukrajine, čo jeho hosť údajne ponechal bez odpovede. Možno mohol na revanš poznamenať, že Ukrajina má zase eminentný záujem o demokratický vývoj na Slovensku.

V delegácii slovenského premiéra v USA parlament oficiálne delegoval iba troch poslancov, pričom ďalším dvom - Gabrielovi Palackovi a Petrovi Weissovi - platil pobyt vo Washingtone Mikuláš Dzurinda z osobnej rezervy predsedu vlády. A nie je to úplne jedno, z ktorého vrecka to nám, občanom napokon vytiahnu?

Prezident Rudolf Schuster si vraj nie je vedomý, že by počas svojho dvojročného pôsobenia v úrade urobil nejakú zásadnú chybu a niečo také, čo by teraz chcel vziať späť, si nepamätá. Aspoň, že sa pán prezident môže vyhovoriť na svoju pamäť.

Vladimír Mečiar nepochybuje o tom, že HZDS-ĽS vyhrá voľby a tvrdí, že v takom prípade potrebuje do vlády partnerov, ktorých Západ uznáva a verí im, pričom Fico a Malíková vraj takí nie sú. Myslím si, že ani v Biblii by sme nenašli krajší príklad "obrátenia sa" vo viere.

Poslanec Robert Fico sleduje od začiatku júna rokovania parlamentu v televízii a toto svoje rozhodnutie považuje za správne, pretože tam údajne vládne chaos. Tento marketingovo určite zaujímavý ťah sa mi však zdá i na Fedora Flašíka trochu výstredný.

Podľa Kataríny Tóthovej je trestná sadzba za vynútený orálny styk veľmi neadresná a spýtala sa ministra spravodlivosti, či to bude platiť aj na bozkávanie, lebo aj to je vraj orálny styk. Nechcem vyrývať, ale zdá sa, že pani poslankyňa má z toho podozrivo veľké obavy.

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984