KNS: Stratégia hospodárskeho rozvoja SR

Klub Nového Slova. *Hosť:* Ivan Okáli, ekonóm. *Dátum:* 16. marca 2011 (streda) o 16,30 na Gunduličovej ul. č. 12 v Bratislave.
Počet zobrazení: 1928
ivan_okali.jpg
Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Komentáre

Obrázok používateľa Anonymný
#1
(neuvedené)
17. marec 2011, 13:07
Milí priatelia, povedal som to už i Emilovi, keď sme sa dusili na konci zasadačky v nedýchateľnom vzduchu v preplnenej sále:
Už by bolo načase organizačne modernizovať stretnutia KNS, ak to má byť prínosom.
Téma, ktorá privolala toľko osobností, zostala "na stole" bez možnosti, aby zaujala mladšie ročníky a aby si každý mohol odniesť viac ako iba dobrý pocit spolupatričnosti k "rovnakej krvnej skupine".
Veľa sa dá získať od takých nestorov slovenskej ekonomiky, akým je Ivan Okáli, rád si počkám na prepis prezentácie myšlienok o stratégii, ktorý uviedol.
Dnes však máme technické možnosti, ktoré by pomohli v takejto komunikácii, od mikrofónu po prenos dataprojektorom na stenu, ale predovšetkým by som sa prihováral v tak atraktívnej téme využiť organizačné možnosti panelovej diskusie , kde by sme si mohli vybrať, či sa posadíme do senior klubu a pospomíname na staré časy so seniormi, ktorých držím v úcte (inžinier Bartoš, klobúk dole za účasť pána profesora Fidrmuca), kde sa dozvieme "ako to bolo" a ich zrelý pohľad na to, kam sa uberá Slovensko,
alebo si vyberieme sedenie v klube nahnevaných , kde si posťažujeme na realitu, ako to naznačil pán Patarák, ktorého som s radosťou privítal na našom fóre, alebo sa posadím do juniorklubu a pokúsim sa vidieť veci okolo budúcnosti Slovenska mladými očami.
Až na záver by bolo krásne vypočuť si, k čomu naše "kluby" dospeli a odniesť si z atraktívnej témy veľa poučenia, podnetných myšlienok a hlavne aktívnu možnosť podiskutovania v kruhu rovnako zmýšľajúcich.
Celé to normálne v profesionálnom moderovaní nezaberie viac ako dve hodiny, ktoré sme včera strávili síce užitočne, ale predsa len mi nedá...
Mimochodom, nadávajte mi do buričov v klube, ale ak ste si všimli, koľko mladých odišlo a koľko významných ľudí, ktorých názor by som si rád vypočul, sa v ohraničenom čase ani k slovu nedostalo, mnohí to nevydržali a odišli tiež, no nie je to škoda?
Rád by som dal odporúčanie ďalším známym, aby prišli, zatiaľ váham, spomínam na mohutné a atraktívne kluby v Klube novinárov či pod strechou nad Redutou. Rád by som aktívne pomohol, aby KNS priťahoval viac ľudí.

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984