Stalo sa...

Americkému prezidentovi Georgeovi Bushovi počas nedeľňajšieho polihovania na gauči a pozerania televízneho prenosu amerického futbalu zabehol praclík, pričom následne zamdlel, spadol na zem a pri páde sa udrel o stôl. Len či v tom náhodou nemá prsty samotný Usáma bin Ládin.
Počet zobrazení: 1806

Americkému prezidentovi Georgeovi Bushovi počas nedeľňajšieho polihovania na gauči a pozerania televízneho prenosu amerického futbalu zabehol praclík, pričom následne zamdlel, spadol na zem a pri páde sa udrel o stôl. Len či v tom náhodou nemá prsty samotný Usáma bin Ládin.

Informáciu ruského týždenníka Novaja Gazeta, že firma Falkon Capital, ktorej česká vláda predala ruský dlh v hodnote 580 miliónov dolárov, je vraj priamo napojená na teroristu bin Ládina, označil Miloš Zeman za kačicu a vyhlásil, že sa nebude vyjadrovať ku každému novinárskemu „prdu“. Skutočne bude úplne stačiť, ak sa bude pán premiér vyjadrovať iba k svojim „prdom“.

Rudolf Schuster sa kriticky vyjadril na adresu premiéra Mikuláša Dzurindu, že mal s maďarským premiérom niekoľko nie veľmi vážnych stretnutí, ale na takú vážnu tému, ako je zákon o zahraničných Maďaroch, sa ešte spoločné rokovanie neuskutočnilo. No to sa premiérovi ťažko rokuje, keď nemá prezidentskú drienkovicu.

Na adresu Ivana Mjartana, ktorý v uplynulých dňoch svojim spolupracovníkom telefonicky oznámil, že končí vo funkcii šéfa strany Stred, sa jeho podpredseda Tomáš Weis vyjadril, že odchod predsedu chápe, lebo sa mu nepodarilo priniesť do politiky nič nové. Keby to však všetci začali brať tak vážne, tak podľa mňa bude na politickej scéne onedlho pusto.

Rudolf Schuster vyvolal značné pobúrenie, keď udelil Pribinov kríž I. triedy Jozefovi Mikušovi, ktorý verne podporoval prezidenta Jozefa Tisa. Pritom však tento návrh na vyznamenanie podala vláda, a to konkrétne minister Ján Čarnogurský. Naozaj netreba za každým „prúserom“ hneď hľadať pána prezidenta.

Generálny tajomník NATO George Robertson vyhlásil, že začlenenie kandidujúcich štátov z východnej Európy do NATO nie je žiadna odmena a krajiny, ktoré sa stanú členmi aliancie, musia priniesť zodpovedajúcu hodnotu. Nám to bolo od začiatku jasné, že nejakú tú daň z pridanej hodnoty budeme raz musieť zaplatiť.

SDKÚ chce zrušiť povinnosť podať vyhlásenie o nepodávaní majetkového priznania a rozhodnutie vlády navrhnúť posunutie termínu podania majetkových priznaní chápe len ako prvý krok k úplnému odstráneniu nezmyselnej byrokracie. Mne to však pripadá tak, ako keď si pes chce odhryznúť svoj nepotrebný chvost. Potom, čo predstavitelia OKS zaslali médiám rozhorčené stanovisko k skutočnosti, že ministerstvo obrany vydalo Vladimírovi Mečiarovi knihu Otázky o NATO, vyšlo najavo, že jeho autorom bol iba menovec predsedu HZDS- ĽS pracujúci na ministerstve. Už je to raz tak. Niektorí ľudia budú zrejme expremiéra Mečiara hľadať aj doma pod posteľou. Generálny riaditeľ TV Nova Vladimír Železný nahrával najnovšie vydanie svojej pravidelnej relácie Volejte řediteli v priestoroch Petržalskej televízie, pretože sa mu vraj toto štúdio zdalo sympatické. No aj nahrávanie vo väzenskej cele mohlo byť podľa mňa celkom zaujímavé.

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984