Vytrhnuté z internetu

Počet zobrazení: 2210

Česká herečka Lenka Kořínková je dnes už možno trocha pozabudnutá, či skôr známejšia ako propagátorka oddelenej stravy. Túto metódu propaguje tiež na internetovskej adrese www.slpk.cz. SPLK znamená Stravovanie podľa Lenky Kořínkovej. Hlavnou myšlienkou sajtu je, že oddelená strava nie je iba bežnou redukčnou diétou, kde sa rátajú kalórie či kilojouly, ale metódou stravovania, kde môžete jesť všetko, čo chcete, lenže musíte to vedieť správne skombinovať. Aby ste dostali chuť vyskúšať túto metódu, na webe je niekoľko fotografií mužov a žien „pred a po“. Počet stratených kíl je jednoducho fantastický...

Ako sa hovorí, láska ide cez žalúdok. Ak chcete ohúriť svojho životného partnera či partnerku nejakou fantastickou či neobvyklou dobrotou, vyťukajte si webovskú adresu www.askachef.com. Tento sajt vám umožní spojiť sa s pätnástimi šéfkuchármi z celého sveta, ktorí sú pripravení poslať vám recept na varenú, pečenú či smaženú pochúťku. Stránka Ask a Chef (spýtajte sa šéfkuchára) síce veľmi nerešpektuje pravidlá estetiky webovských stránok, no to potešenie nielen pre jazyk, ale aj oko, stojí zato.

V štandardnej demokratickej spoločnosti sú relatívne účinným nástrojom pôsobenia na politikov petície. V našich pomeroch to hádam znie neuveriteľne, no niektorí politici v cudzine berú do úvahy názory verejnosti a dokonca sú schopní pod jej tlakom zmeniť svoj názor. Na adrese www.thepetitionsite.com nájdu všetci potenciálni aktivisti už pekne pripravené petície, stačí ich iba podpísať a poslať politikovi či organizácii prostredníctvom elektronickej pošty. Dá sa vybrať medzi petíciami, ktoré by sa týkali ekológie, zábavy a médií, zdravia a politiky. Napríklad môžete na príslušnú adresu poslať protest proti plánovanej vojne proti Iraku či žiadať zrušenie nejakej internetovskej stránky. Vlastne petície sú jediným prostriedkom, ako sa môže obyčajný človek vyjadriť k problémom tohto nášho sveta.

Voči astrológii, numerológii a vešteniu z tarotových kariet mám skeptický postoj. Ale výsledkom z webu www.astrology.cz som bol mimoriadne prekvapený. Okrem iného tento sajt ponúka podrobný rozbor partnerského vzťahu na základe európskej a čínskej astrológie, tarotových kariet a numerológie. Musím konštatovať, že proti tejto analýze nemôžem mať podstatné námietky a s týmto rozborom v zásade súhlasila aj moja manželka. Na tejto internetovskej stránke vám zostavia i osobnú charakteristiku na základe už zmienených metód. Okrem toho vám tu vyrátajú bioritmy a uvedú, koľko dní už žijete na tomto svete.

Adresa www.lacne.ubytovani.cz vám prezrádza, o čo ide. Hoci je to názov v českom jazyku, týka sa nielen našich západných susedov, ale aj Slovenska. Takže, ak sa chcete hoci i počas letnej dovolenky ubytovať za prijateľnú cenu, nájdete to na tejto stránke.

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984