Stalo sa...

Podľa Jána Slotu má v roku 2005 vzniknúť Veľké Maďarsko, pričom do príprav sú zainteresovaní poprední maďarskí politici a zástupcovia SMK. A vraj v tom majú prsty aj James Bond a Káčer Donald.
Počet zobrazení: 993

Podľa Jána Slotu má v roku 2005 vzniknúť Veľké Maďarsko, pričom do príprav sú zainteresovaní poprední maďarskí politici a zástupcovia SMK. A vraj v tom majú prsty aj James Bond a Káčer Donald.

Počas poslaneckého prieskumu sa zistilo, že Ivanovi Lexovi bude umožnené sprchovať sa každý deň, hoci to zákon ukladá iba raz za tri dni. Myslím si, že ani to však Lexovi na úplné zmytie viny stačiť nebude.

Bývalá ministerka zahraničných vecí Zdenka Kramplová sa v piatok pred voľbami konečne vrátila na Slovensko. Pravdepodobne si uvedomila, že Mečiarovi bude každý hlas dobrý.

Rudolf Schuster vyhral podľa očakávania prvé kolo prezidentských volieb, keď miernym prekvapením bol snáď len zisk až vyše 47%. Vďaka za to patrí jeho celému volebnému tímu, z ktorého bola jednoznačne najlepšia Magda Vášáryová.

V susednej Českej republike sú prekvapení z neúspechu občianskej kandidátky Magdy Vášáryovej, ktorú by časť verejnosti rada videla v prezidentskej funkcii. Aj nám sa zdá, že v českých filmoch excelovala pani Vášáryová viac ako v slovenských.

Historicky prvý pokus dolnej komory ruského parlamentu o legálne zosadenie hlavy štátu nevyšiel. Boris Jeľcin takto ukázal Billovi Clintonovi, že nie je o nič horší. A nepotreboval na to ani Moniku Lewinskú.

Uplynulý týždeň nepriniesol vojskám NATO príliš veľký úspech. Ich inteligentné bomby nezasiahli žiadne veľvyslanectvo.

Na neoficiálnom stretnutí Dzurindu so Zemanom vo Vysokých Tatrách vraj vyriešili 25% problémov a symbolicky objali jeden strom. Teda, veľmi sa mi tomu nechce veriť, ale aj keby to bolo naopak, je to celkom povzbudivé.

Českí hokejisti získali na majstrovstvách sveta opäť zlato. Za tú remízu našich s Rusmi, vďaka ktorej postúpili Česi do semifinále, by určite bolo férové zaradiť časť zlatých medailí do slovenského zlatého pokladu v Prahe.

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984