Otázka týždňa

Minulý týždeň dal minister hospodárstva Ľubomír Harach Fondu národného majetku k dispozícii nominácie na obsadenie postov v Slovenskom plynárenskom priemysle (SPP) po jeho transformácii na akciovú spoločnosť. Avšak minister do predstavenstva a dozornej rady nenominoval súčasného šéfa plynárov Pavla Kinčeša a doterajšieho predsedu dozornej rady Ladislava Krajňáka.
Počet zobrazení: 1165

Minulý týždeň dal minister hospodárstva Ľubomír Harach Fondu národného majetku k dispozícii nominácie na obsadenie postov v Slovenskom plynárenskom priemysle (SPP) po jeho transformácii na akciovú spoločnosť. Avšak minister do predstavenstva a dozornej rady nenominoval súčasného šéfa plynárov Pavla Kinčeša a doterajšieho predsedu dozornej rady Ladislava Krajňáka. Práve títo dvaja muži stáli niekoľkokrát proti sebe, ako i teraz, v prípade kauzy Duckého zmeniek. V čom vidíte príčinu toho, že vás minister Harach vyradil z nominácie?

Ladislav Krajňák, predseda Dozornej rady SPP: Neviem. Jednoducho si možno povedal, že keď sa na smetisku bijú dvaja kohúti, tak nech idú obaja do kelu. Ako mi to minister odôvodnil? Nijako. Dozvedel som sa o tom iba z novín.

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984