Z VAŠICH OHLASOV

Počet zobrazení: 1500

Ad. Mikuláš Kočan: Lepšia vláda v hrsti, ako Žilinka na streche

Pán Kočan, Vaše „posivené“ svedectvá sú squele [tak to my v Amerike hovoríme]. Veľmi sa na ne vždy teším. Tá logika spojená so sarkazmom... to sa proste musí vedieť. Navyše oceňujem to, že aj odtiaľto je všetko zrozumiteľné, dávate do úvah aj kontext, ktorý ich robí jasným aj pre niekoho, kto na Slovensku nežije. Navrch ešte ide čitateľná vrstva objektivity. Čím chcem povedať: Veľmi pekne ďakujem.
Dnešná téma je tristná, no nemyslím si, že beriete do úvahy pokles dôveryhodnosti médií. Mám dojem, že to je ako kedysi s Chartou. Keby sa jej médiá nevenovali, nerušili iné orgány Slobodnú Európu a (kacírska myšlienka) jedno z médií by jej základný text uverejnilo, Charta by zas až tak veľa pozornosti nevyvolala. Útoky na ňu bez uvedenia textu ju urobili slávnou. Mám taký dojem, že ak dnes vaše „mienkotvorné“ denníky na niekoho útočia, iba mu pridávajú popularitu. Čo Vy na to?
Peter Dolina, 8. 9. 2021

+ + +

Vážený pán Kočan, dlho Vás čítam ,Vaše články nemajú chybu, sú analytické zachytávajúce rozhodujúce udalosti na našej politickej scéne. Ďakujem
Jozef Opet, 8. 9. 2021

hasek_3_uvod.jpgAd. Zdeněk Hrabica: Oživlá historie jednoho staletí

Pěkné, zapomínat by se opravdu nemělo na nikoho!!!
Milada Hašková, 8. 9. 2021

+ + +

Díky, Zdenko, je to dobře napsáno. A krásne fotky jsou. Je tu život jinak než u nás, a by bylo to krásne, kdybych mohla být zase v Praze nebo na Moravě... Mej se!
Jana, 8. 9. 2021

 

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984