Na Ukrajine okrem iného prebieha aj revolúcia...

Celkový počet zobrazení titulu: 8939 | Týždenné zobrazenia: | Dnešné zobrazenia: 75

Tento text sa mi dostal prednedávnom do rúk cez môj účet na FB.  Nie som jeho autorom, iba čiastočným prekladateľom, na texte som urobil aj niektoré korekcie nelogických častí porovnanim  textu s textami, ktore voľne kolujú na ukrajinských, ruských a bieloruských webovych stránkach a v diskusiach. Myslím si však, že je zaujímavým zdrojom nezávislých informácii aj pre mainstreamom temer dokonale pokrývané Slovensko, že vrhá svetlo na udalosti na Ukrajine z istého zaujímaveho pohľadu aj pre nás - ktorí sme sa tiež stali obeťami privatizačnej rabovačky a forsírovaných lží o slobode a demokracii - v skutočnosti však ideológie konzumného kapitalizmu - lenže my tých našich magnátov nevoláme oligarchovia, ale gorily, goriláci... 

Anton Braxatoris

 

"Svetová verejnosť si myslí, že my, obyvatelia Ukrajiny, bojujeme za vstup krajiny do Európskej únie a kvôli tomu sa vrháme s holými hruďami do policajnej streľby, vdychujeme slzný plyn, znášame gumové projektily i skutočné náboje a riskujeme svoje bezcenné životy. Myslia si, že s policajtmi sa tu bijú nejakí provokatéri bohvie odkiaľ. Majú také predstavy, že my tu bojujeme za opozíciu, aby sa Ukrajina odklonila od Ruska a lízala zadok Európe."

NIE !!!!! TO JE LOŽ !!! Pôvodne bola táto revolúcia naplánovaná podľa scenára zo Sýrie a Líbye prostredníctvom falošných zástupcov opozície, ktorí sú financovaní oligarchami. No my, pravicoví i ľavicoví aktivisti, i všetci, ktorí sa postavili za národ, sa usilujeme zadržať iniciatívu nepriateľov našej krajiny a tiež tých, ktorí sedia vo vláde. My nebojujeme ani za vládu, ani za opozíciu!"

"Nie sme provokatéri, my sme UKRAJINCI. Tu sa bok po boku bijú antifašisti s nacionalistami, obyčajní robotníci so starcami, dokonca aj veľa policajtov v civile. Skutočnými provokatérmi sú hlupáci obhajujúci opozíciu, ktorá nie je o nič lepšia než súčasná vláda, skôr naopak, sú ešte horsí. Médiá sú v rukách malej skupinky medzinárodnej elity ktorá nám dlhodobo vymýva mozog. V skutočnosti nebojujeme za nejakú Európsku úniu, práve naopak, vedieme túto vojnu proti nepriateľským cudzincom – oligarchom okupujúcim našu krajinu! U nás nie je ani jeden oligarcha Ukrajinec. Všetci miliardári v našej okupovanej vlasti sú buď Židia, alebo Tatári, občas sa na scéne objaví svoloč typu Usčenka, Janukoviča či Kučmu, ktorí sa odzrazu stávajú miliardármi, no svoj kapitál rýchlo prevádzajú do daňových rajov, a tak ľudí nechávajú s holými zadkami..."

"Prezident Janukovič slúži tatárskym oligarchom pod vedením Rinata Achmetova, no my veľmi dobre vidíme a vieme, že lídri opozície nie sú o nič lepší, slúžia židovským oligarchom – Kolomojskému, Ževagovi, Feľdmanovi a ďalším. Títo oligarchovia sledujú výhradne svoje vlastné záujmy, totálne ničia ukrajinský národ všemožnými spôsobmi. Ľudia na celom svete musia pochopiť, že my tu bojujeme proti kapitalizmu a s tým súvisiacim ožobračovaním nášho národa. V tejto krajine panuje obrovská sociálna nerovnosť. Tie peniaze, ktoré obyčajný pracujúci človek zarobí za mesiac, utrácajú mažori (deti pohlavárov) za jednu noc s prostitútkami - tými sa stávajú mnohé naše dievčatá vďaka propagande a vštepovaniu bezduchých hodnôt z anglosaského Západu. U nás nefungujú podniky ani závody a fabriky, zo všetkých urobili sklady alebo kancelárie, nefunguje tu vlastne nič okrem infraštruktúry elít, všetko sa rozkráda a ničí. Oligarchická elita rabuje Ukrajinu a jej obyvateľov temer ani nepovažuje za ľudí. "

"Mažori, deti politikov, z áut strieľajú na okoloidúcich, no nikdy sa im nič nestane, pretože tento štát zaplavila masová zločinnosť. Mnohí policajti sú za bakšiš ochotní urobiť čokoľvek, všetci si chcú chytiť nejaké teplé miestečko v tomto zhnitom systéme, aby prežili oni a ich rodina. Médiá o všetkom klamú a vnucujú choré hodnoty našim synom a dcéram. Konzumná kultúra sa nás snaží otráviť nočnými klubmi, cigaretami, alkoholom i márnotratnosťou, doslova podáva drogy Ukrajine a rozširuje v nej počet nakazených vírusom HIV a degenerovaných hlupákov, aby ľud nevnímal to, čo s ním systém a oligarchovia robia..."

"Cudzí ekonomickí okupanti spravujú náš kapitál a ovládajú naše skorumpované politické strany – nielen vládne, ale najmä tie opozičné. My sa bijeme nie za Európsku úniu, ale proti kapitalistickému bezpráviu, židovsko-tatárskemu finančnému vplyvu a ich posluhovačom. My nechceme vstúpiť do Európskej únie či len zosadiť Janukoviča, my chceme znárodnenie ukrajinských prírodných zdrojov i majetku oligarchov, ktorý rozkrádajú Ukrajinu nielen v búrlivých 90-tych rokoch, tak aj po nich. Vieme, že naše plány sa len ťažko stanú skutočnosťou, no aj napriek tomu sa ich pokúsime zrealizovať, aby sme sa nehanbili pozrieť sa vlastným deťom do očí, keď im budú do hláv implantovať mikročipy v tolerantnom, demokratickom konzumnom svete, ktorý sa na Ukrajinu tlačí..."

"Podľa môjho prieskumu majú ľudia nasledujúce požiadavky:

1 ) znárodnenie veľkokapitálu i prírodných zdrojov,

2 ) zosadenie súčasnej kriminálnej vlády,

3 ) nedopustiť uchvátenie moci opozíciou,

4 ) zvolenie a privedenie k moci skutočných lídrov zo srdca ukrajinského národa."

Anton Braxatoris: Nespravodlivá spoločnosť ako výsledok individuálnej nevedomosti.

Minské prímerie v praxi.

09.03.15 Zpráva od domobrany Luhanskej ľudovej republiky.

Ktože sa dostal k moci v Kyjeve?

Informáciií o dianí na Ukrajine je pomerne málo a sú filtrované agentúrami, takže bežný človek sa k informáciám dostáva v značne pozmenenej a filtrovanej podobe. V tejto disciplíne vyniká hlavne agentúra ČTK, od ktorej preberajú zprávy aj naše dva mienkotvorné denníky, pričom denník SME bežne publikuje aj články od Petry Procházkovej, známej rusofóbky, ktorá si tým dokonca vyslúžila prezývku "čečenská nevesta".

Slovensko vstupuje do občianskej vojny na Ukrajine?

Včera, 16.7.2014 v Odesse, za maximálnych bezpečnostných opatrení vyložili z lode 12 kusov húfnic Dana, údajne českej výroby, pričom je známe, že tieto húfnice sa vyrábajú na Slovensku. By som rád vedel, či o tom naše štátne orgány vedia, či to náhodou neznamená  vstup Slovenska do občianskej vojny na Juhovýchodnej Ukrajine na strane Kyjevskej fašistickej chunty.

http://centerkor-ua.org/novosti/item/1251-polsha-vstupaet-v-vojnu-na-ukraine.html

Blogy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984